Klistermärken i vardagen

Med NPF är det ofta det enkla som är svårt

Ofta vet man precis vad man borde göra, men det svåra är att få sig själv att göra rätt saker i rätt tid. Det kan vara frustrerande, men du är långt ifrån ensam! Dessa klistermärken är till för att du ska kunna hjälpa dig själv i din vardag. Att komma igång, att sluta med något, att komma ihåg, men också att vara vänlig mot dig själv även när det inte går som du hade önskat.

Glöm inte skriva FRIFRAKT, så slipper du betala porto klistermärkena.

40 klistermärken att använda där du behöver använda dem!

Först kom boken Jippie jag har ADHD, och jag fick mersmak. Skapade ADHD-tavlan med tusentals delningar på facebook och andra sociala medier. Efter det startade jag MrsHyper AB.

Jippiserien kom till för att det inte fanns några böcker som handlade om just adhd. Det var så kul att göra boken så jag fortsatte med flickor med adhd, en bok om tourette, om psoriasis artrit och om asperger (autism 1).

Potentialserien med sina affischer och anteckningsböcker kom till för att vi tillsammans behöver påminna oss om att man inte är sin diagnos och att man har massor av positiva egenskaper också.

Jag har även deltagit i ett flertal antologier, skrivit fler böcker och startat hyperkonkret.se för att stötta högstadieelever i samhällskunskap.

Saknar du något så tipsa mig gärna 😀

– Jessica Stigsdotter Axberg