förslag på innehåll, föreläsning:

ADHD – NPF

& strategier i vardagen

För anhöriga och all omgivning kring barn och vuxna med NPF-diagnoser.  ca 2 timmar

Inspirerande föreläsning där Jessica med värme och humor delar med sig av sina egna erfarenheter av adhd och asperger i familjen. Ingående får vi ta del av vad hon har lärt sig kring alla möten mellan fritid, BUP, skola, barn och föräldrar genom åren. Hennes son gick från att vara bråkstake till mönsterelev i skolan och det finns framgångsfaktorer som alla kan ta till sig.

Du får som åhörarna massvis med tips och idéer på hur man kan hantera vardagen, frukost, kläder, komma iväg, skola, arbete, omgivning, läxor, mat, städning, sömn och mycket mer.

Jessica blandar vardagshistorier med genomgång av de ”vanligaste” neuropsykiatriska funktionsnedsättningarna (NPF). Störst fokus på adhd och Aspergers syndrom, men även genomgång av Tourettes syndrom, tvångssyndrom (OCD), dyslexi och dyskalkyli.

Jessicas målsättning med föreläsningen är att åhörarna ska känna att de kan skapa en förbättring genom förändring med enkla medel.

Några röster från åhörare:

”Inspirerande, bra berättare med brinnande intresse och fångar med sitt engagemang”

”Med entusiasm gav du en ”föreställning” om det enorma arbetet som ni föräldrar gör varje dag. Det är beundransvärt.”

”Allt! Du är så bra på att förmedla ditt budskap. Tack för en jättebra kväll!”

”Det här var den bästa föreläsningen jag någonsin har hört!”

För kostnadsförslag och bokning, hör av dig!

Om Jessica – läs här»

föreläsare, psykosyntesterapeut, författare

Jessica Stigsdotter Axberg

Grundare och VD för MrsHyper.
Mixa ihop trettio års erfarenhet som ArtDirector och grafisk formgivare, en hyperaktiv mamma med ett engagemang, nyfikenhet och en otrolig vilja att hjälpa. Där har du mig, MrsHyper.
I min familj finns både adhd, autism, bdd, dyslexi och ångest. Kampen för mina barns rätt att få rätt stöd i skolan, hemmet och på fritiden, gav mig energi och vilja att hjälpa andra barn och deras familjer med liknande problem. Och under tiden har jag även utbildat mig till psykosyntesterapeut - det kan du läsa mer om här»

Jag har föreläst sedan 2010, och barnen växer och behoven förändras från förskola, skola, fritid och ut i arbetslivet. Livet är verkligen en process.

Hör av dig om du är intresserad

Pin It on Pinterest

Share This