OM mrshyper

kort om företaget och
jessica stigsdotter axberg, vd och  grundare.

 

MrsHyper är ett företag som hjälper och stöttar människor med NPF. NPF är en förkortning för NeuroPsykiatriska Funktionsnedsättningar, som adhd, autism, DLD (språkstörning) och Tourette syndrom. Vi brinner extra för de som har fått en NPF-diagnos, för livet ska inte bara överlevas det ska levas också. MrsHyper startade som idé 2012 och som företag 2015. Jessica Stigsdotter är grundare och VD. Sedan slutet på 2019 jobbar även Malin Roca Ahlgren här.

Vi erbjuder föreläsningar, handledning, terapi, samtal och böcker. Allt med fokus på npf.

kort version

MrsHyper – Entreprenör, Föreläsare/Moderator och Diplomerad Psykosyntesterapeut PSA®.
MrsHyperPlayKunskapskanal om adhd och npf-diagnoser på YouTube.
Hyperkonkret – läromedelsplattform under konstruktion. Nylansering 2024.
Egen ADHD-diagnos, 2023

Mixa ihop trettio års erfarenhet som ArtDirector och grafisk formgivare, en hyperaktiv mamma med ett engagemang, nyfikenhet och en otrolig vilja att hjälpa. Där har du mig, MrsHyper.
I min familj finns både adhd, autism, bdd, dyslexi och ångest. Utmaningen för att mina barn ska få rätt stöd i skolan, på fritiden och hemma gav mig energi och vilja att hjälpa andra barn och deras familjer med liknande problem.

Jag har föreläst sedan 2010, och barnen växer och behoven förändras från skola, fritid till arbetslivet. Livet är verkligen en process.

/Jessica Stigsdotter Axberg

föreläsare, författare, formgivare

Jessica Stigsdotter Axberg

”Jag vill ADHD-frälsa världen. Jag är övertygad om att ökad förståelse för sin egen diagnos och från utomstående är avgörande för ett gott liv. Och att vi alla vinner på det.”

Pin It on Pinterest

Share This