Terapi

terapi-top

All terapi sker under pandemin digital via Zoom – kontakta mig om du vill ha ett möte.
hello@mrshyper.se

Läs några tankar om hur psykosyntesen är en del av livet:
• Sommarlov – Hur planerar man det?Läs mer här»
• Psykosyntes i varje möte – möjligheten att få se på livet på nya sätt Läs mer här»
• Jessica 2.0 – psykosyntes i varje möte Läs mer här»
• Spola tillbaka dagen Läs mer här»

Står du vid ett vägskäl? Vill du öva upp din förmåga att våga välja riktning mot det liv du innerst inne önskar dig? På den här länken kan du läsa fem tips hur du tränar upp din förmåga.

——————-

Vill du gå i terapi till reducerat pris? Jag är psykosyntesterapeut under utbildning.
Fördjupad kunskap om sig själv är den bästa investering man kan göra.

Varför går man i terapi?
Anledningen till att man vill gå i terapi kan vara många. Till exempel kan det vara att
• man vill må bättre
• man vill lära känna sig själv
• arbeta med något problem man har eller lösa en akut kris.
• man vill kanske komma vidare i livet och det kanske inte längre räcker att prata med familj, vänner eller andra närstående.

För många kan det också vara lättare att prata öppet om sina problem med en terapeut än med de närmaste.

Jag bryr mig mycket om dig som har fått eller får en NPF-diagnos. 
Det gör jag för att jag vet att livet har varit krokigt och alldeles särskilt tufft tills man fått sin diagnos. I terapin kan vi göra mycket tillsammans. Nedan är några tankar jag har om terapi för dig med NPF-diagnos.
– jag tycker att det är bra att du har fått en diagnos, men det beskriver inte dig som person, för du är mer än din diagnos
– jag tycker också att det är oerhört viktigt att du lär känna din diagnos och vilka strategier du behöver för att må bra
– vi kommer tillsammans försöka hitta skillnaderna mellan din person och funktionsnedsättningen, hitta den du är, med diagnos och personlighet, och allt som har hänt dig på resans gång till och med nu
– du får möjligheten att lära känna igen, lära känna och förstå, och inte kidnappas av de delpersonligheter som du kan ha skapat genom åren
– att upptäcka mönster som inte fungerat OCH mönster som fungerar superbra för dig.

För du har en potential. Glöm aldrig bort det.

Hur många gånger eller hur länge måste man gå i terapi?
Det är helt individuellt. Om du drabbats av något akut som sjukdom eller dödsfall i din närhet kan det räcka med några få möten, men om det är saker som påverkar och har påverkat hela din livsstil rekommenderar jag att vi ses minst tio gånger. Det finns ett fåtal där det räcker med tio träffar, men min erfarenhet säger att ofta behöver vi ses fler gånger än så. Jag har klienter som jag träffar regelbundet under flertalet år, ibland ofta ibland mer sällan. Det viktigaste för mig att förmedla är att det är du som bestämmer.

Jag tar emot i Stockholm och i Bålsta.

Varmt välkommen att kontakta mig, hello@mrshyper.se

jessica-terapiJag studerar psykosyntes på PsykosyntesAkademin i Stockholm och sedan 2013 tar jag emot klienter. Det jag gillar med psykosyntes är att man alltid utgår från det friska, inte det sjuka. Jag har alltid varit intresserad av människors egen styrka och potential.

Jag tycker nästan att relationen är det viktigaste. Om relationen mellan dig och mig är trygg är det läkande i sig. Däremot är psykosyntes en terapi som kan hjälpa dig att hitta din väg genom tankar, känslor, kropp och själ.

Vad är psykosyntes?
Psykosyntes är en psykologisk modell som fokuserar på människans möjligheter till utveckling. Den syftar till att skapa en harmonisk personlighet, till att nå helhet och självförverkligande via självkännedom och frigörande av vilja och kreativitet. Läs mer här »

Vad är praktikklient?
Läs mer här »

Pin It on Pinterest

Share This