Diplomerad Psykosyntesterapeut PSA®

Står du vid ett vägskäl? Fördjupad kunskap om dig själv är den bästa investering du kan göra.

Jag är Diplomerad Psykosyntesterapeut PSA® på PsykosyntesAkademin i Stockholm och har tagit emot klienter sedan 2013. Det jag gillar med psykosyntes är att den alltid utgår från det friska, inte det sjuka. Jag har alltid varit intresserad och nyfiken på människor och vad terapi kan göra för att hitta sin potential och sitt ”why”.

Om relationen mellan dig och mig är trygg är det läkande i sig. Dessutom är psykosyntes en terapi som kan hjälpa dig att hitta din väg genom tankar, känslor, kropp och själ.

Varför går man i terapi?
Anledningen till att man vill gå i terapi kan vara många. Till exempel kan det vara att
• man vill må bättre
• man vill lära känna sig själv
• arbeta med något problem man har eller lösa en akut kris.
• man vill kanske komma vidare i livet och det kanske inte längre räcker att prata med familj, vänner eller andra närstående.

För många kan det också vara lättare att prata öppet om sina problem med en terapeut än med de närmaste.

Vad är psykosyntes?
Psykosyntes är en psykologisk modell som fokuserar på människans möjligheter till utveckling. Den syftar till att skapa en harmonisk personlighet, till att nå helhet och självförverkligande via självkännedom och frigörande av vilja och kreativitet. Läs mer här »

Jag bryr mig mycket om dig som har fått eller tror dig ha NPF-diagnos. 
Det gör jag för att jag vet att livet har varit krokigt och alldeles särskilt tufft tills man fått sin diagnos. I terapin kan vi göra mycket tillsammans. Nedan är några tankar jag har om terapi för dig med NPF-diagnos.
– jag tycker att det är bra att du har fått en diagnos, men det beskriver inte dig som person, för du är mer än din diagnos
– jag tycker också att det är oerhört viktigt att du lär känna din diagnos och vilka strategier du behöver för att må bra
– vi kommer tillsammans försöka hitta skillnaderna mellan din person och funktionsnedsättningen, hitta den du är, med diagnos och personlighet, och allt som har hänt dig på resans gång till och med nu
– du får möjligheten att lära känna igen, lära känna och förstå, och inte kidnappas av de delpersonligheter som kan ha skapats genom åren
– att både upptäcka mönster som inte fungerar OCH mönster som fungerar bra för dig.

För du har en potential. Glöm aldrig bort det.

Hur många gånger eller hur länge måste man gå i terapi?
Det är helt individuellt. Om du drabbats av något akut som sjukdom eller dödsfall i din närhet kan det räcka med några få möten, men om det är saker som påverkar och har påverkat hela ditt liv rekommenderar jag att vi ses minst tio gånger. För vissa räcker tio träffar, min erfarenhet säger dock att vi behöver vi ses fler gånger än så. Det viktigaste är att det är du som bestämmer hur länge du vill gå, inte jag.

Jag tar endast emot klienter digitalt.
Kanske vill du ses första gången vi träffas för att därefter ses digitalt? Det går alldeles utmärkt.

Varmt välkommen att kontakta mig, hello@mrshyper.se

 

Läs några tankar om hur psykosyntesen är en del av livet:
• Sommarlov – Hur planerar man det? Läs mer här»
• Psykosyntes i varje möte – möjligheten att få se på livet på nya sätt Läs mer här»
• Jessica 2.0 – psykosyntes i varje möte. Läs mer här»
• Spola tillbaka dagen. Läs mer här»

Pin It on Pinterest

Share This