Föreläsningar

ADHD som drivkraft – ett smakprov

MrsHyper’s föreläsningar

”Föreläsningar ska vara inspirerande och lärande på en och samma gång. Det kan vara ett tungt ämne att prata om diagnoser, så för mig är det viktigt att blanda in mycket humor. Jag tror att vi behöver kunna skratta åt det jobbiga, för att komma vidare och göra det lättare för oss själva.”
MrsHyper/Jessica Stigsdotter Axberg

 

Wow! och tack för alla nomineringar. 

Jag har lyckats få så många nomineringar att jag hamnat på en fantastisk lista – Sveriges 100 populäraste föreläsare 2019. Jag är oerhört glad och nöjd, stolt och tårögd över alla fina nomineringar jag har fått. Tack snälla alla som hjälpt till. Utan er hade det ju aldrig hänt. Se alla på listan här»  Se min sida här»

Om listan Topp100 – Sveriges populäraste föreläsare 2019 Syfte med listan: Listan Sveriges 100 populäraste föreläsare 2019 är framtagen i med ambitionen att inspirera och underlätta för dig som ska boka talare till ditt event eller din konferens.

Två fina referenser:

”Vi har haft Jessica som föreläsare på våra handledarutbildningar i Håbo Kommun. Som handledare är man ansvarig för att erbjuda bästa förutsättningarna och stötta sin praktikant på arbetsplatsen. Jessicas har skräddarsytt sina föreläsningar om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) till våra handledarutbildningar. Hon bjuder på egna upplevda exempel som gör det lätt att förstå problematiken som finns med NPF. Jessicas föreläsningar hjälpte oss att tänka utanför boxen och se enkla lösningar och den stora potentialen som finns hos personer med NPF, att vända svagheter till styrkor.”
Ulrika Adolfsson Näringslivsinspiratör och Ungdomscoach, Håbo kommun / Barn- och utbildningsförvaltningen

”Jag rekommenderar verkligen Jessicas föreläsningar både till de som inte tidigare vet någonting om NPF och behöver en introduktion och för de som kan relativt mycket. Hon är väl förberedd, kunnig och delar med sig av personliga erfarenheter på ett levande och lustfyllt sätt vilket gör att man förstår vad det faktiskt innebär att leva med ADHD eller Asperger/Autism. Åhörarna engageras också genom diskussioner och workshops kring specifika områden vilket leder till ökad förståelse och insikter kring styrkor och svårigheter och vad som kan skapa förändring. Jessica är rutinerad, entusiasmerande och inspirerande och delar generöst med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Hon skapar engagemang kring viktiga frågor som kan göra skillnad för många. Ett värdefullt bidrag på området som jag starkt rekommenderar!”
Anna Englund Boh, Lunnevads Folkhögskola

 

Några föreläsningsförslag- klicka på länkarna för att läsa mer om föreläsningarna. De öppnas upp i ett nytt fönster.

 

Anhöriga & profession/skola Anhöriga och profession/skola Anhöriga & profession/skola
Flickor har också adhd – det ser bara lite annorlunda ut. Läs mer» • Föreläsning/ utbildning/ workshop för skola om adhd, asperger och de vanligaste npf-diagnoserna. Läs mer» • Vi har Axberger– npf-diagnoser & strategier i en salig röra. Läs mer»

För kostnadsförslag och bokning, hör av dig. Maila mig här»

Vill du veta mer om Jessica Stigsdotter Axberg ”MrsHyper” – läs här»

 

Pin It on Pinterest

Share This