adhd & npf

i skolan

du hittar oss även här

För skolpersonal

LärarHandledning

Lärarhandledning för Jippieseriens böcker. För förskolan och lågstadiet. Saknar du någon handledning hör du av dig till oss.

LÄS MER HÄR»

föreläsningar

Öka kunskapen om NPF. I klassrummet, i matsalen, på rasterna. Mer kunskap förstärker alla lärmiljöer till det bättre.

LÄS MER HÄR»

Skolguiden

Vi samlar på tips, råd, länkar och blogginlägg som du som jobbar inom skolan, resurs,  pedagog eller skolledare kan behöva.

LÄS MER HÄR»

För vårdnadshavare

böcker

Jippie-serien och Min Kompis har-serien är framtagna för att barnen ska få läsa om förebilder och inte känna sig så ensamma.

LÄS MER HÄR»

föreläsningar

Här hittar du inspiration för dig som är vårdnadshavare och anhörig till barn med npf. Laddat med storys ur livet och tips.

LÄS MER HÄR»

Skolguiden

Här hittar du länkar till npf-anpassade skolor, tips och råd om stöd och extra anpassningar. Vi har också lagt upp delar ur skollagen för att det ska bli lätt att hitta.

LÄS MER HÄR»

terapi/samtal

Som förälder kan man behöva stöd när det stormar kring ens barn och hela familjelivet påverkas. Vi träffas digitalt via zoom så du kan bo var som helst i Sverige. 

LÄS MER HÄR»

hyperkonkret

Vi håller på att bygga om vårt spännande verktyg som kommer att stötta elever i skolan som har svårt att ta till sig text. Generella läs- och skrivsvårigheter omfattar alla som har svårt att läsa och skriva oavsett orsak. 20-25 procent av befolkningen har någon form av skriv- och läsutmaning och i skolan skapar det stora problem för eleverna. 

Det vill vi ändra på. Vi återkommer när vi har vår nylansering.

Pin It on Pinterest

Share This