ADHD-tips #11. Du är definitivt inte ensam.

av | jan 11, 2017

När sonen fick sin diagnos kände vi ingen som hade adhd. För det var ingen som pratade om det då. Jag visste ju inte ens vad det var. Det var så okänt för mig att jag inte ens hade fördomar om det. Här kommer en mycket snabb uträkning på hur många människor som har adhd, om man utgår från 5%.

Jag kunde se på min son att det var viktigt att det fanns andra som han kunde känna igen sig i och veta att de hade liknande problem OCH möjligheter. Här får du en karta som du kan titta på när du känner dig ensam.

duarinteensam

Med vänliga hyperhälsningar
MrsHyper
/Jessica Stigsdotter Axberg

Missa inte 100 bästa adhd-tipsen. Ett adhd-tips/dag 100 dagar i följd med start 1 januari 2017.

[mailerlite_form form_id=1]

Läs fler blogginlägg här

Företaget MrsHyper expanderar
Företaget MrsHyper expanderar

MrsHyper – som drivs av Jessica Stigsdotter Axberg växer och blir större. Föreläsningar, bokproduktion, webbproduktion och terapi är bara en del av det som MrsHyper ägnat sig åt de senaste åren. I år drar hon även igång med bokutgivning samt startar det digitala...

Sommarlov – hur planerar man det?
Sommarlov – hur planerar man det?

Det finns två sorters människor - de som behöver planera. Och de som inte behöver planera 😀 Nu är det sommarlov och då finns det familjer där det verkligen uppstår panik när alla scheman upphör att gälla. I vår familj mår vi faktiskt bäst av att ha en plan. Pappa,...

Margo Russel Stipendiet 2019
Margo Russel Stipendiet 2019

OMG! Jag blev PsykosyntesAkademins Margo Russel-stipendiat 2019. Jag trodde att man skulle bli förvarnad så jag satt lugn på stolen när de började att läsa upp motiveringen. Plötsligt tänkte jag - det där låter ju lite som mig. DÅ började hjärtat dunka. Det kändes som...

Pin It on Pinterest

Share This