Vi vill uppmärksamma, hylla och fira alla hårt kämpande mammor på mors dag med tips för vad du kan få på din dag. Blandat med gott att stoppa i munnen och saker att göra/få. Du kanske hittar något bland dessa tips som du i sin tur kan tipsa din familj om. Anmäl dig i så fall till nyhetsbrevet idag för att få ta del av det när det kommer ut imorgonbitti!

Länk här: https://www.mrshyper.se/kontakt/

Vi är två av dessa kämpande mammor: en mamma (Jess) med egen adhd och ungar med adhd och audhd, samt en mamma (jag) utan diagnos men med ungar med adhd. Och så lite depression och annan ångest-skit på det…

Är du också mamma till barn med adhd/audhd eller annan npf och relaterade tillstånd, är du förmodligen också coach, jurist, arbetsterapeut, psykolog, läkemedelsadministratör, nattjour, pedagog, personligt ombud, kompis, samordnare när det kommer till socialtjänsten, skola, vård, kommunen och myndigheter?

Så är det för mig i alla fall. Men på söndag ska jag t ex säga att idag är det min tur att bli serverad, min tur att sitta på rumpan och inte plocka och fixa med ditt och datt, min tur att njuta av det jag gillar mest, vilket är ett gott vin och mörk choklad ute i trädgården med fågelsången och fötterna upp.

Idag hoppas vi att du får vara just bara mamma.

Grattis på mors dag!

(och kom ihåg att du är bra oavsett)

/Malin Roca Ahlgren, lärare, författare, skribent och redaktör

Pin It on Pinterest

Share This