Jag är så glad att jag gått i terapi.

Annars hade jag haft sönder hela min inredning, flera gånger om. Så många dumma korkade idiotiska imbecilla (ja jag vet, kärt barn har många namn) insändare jag läst, så många okunniga, ignoranta och oempatiska adhd-skeptiker jag mött.
Så fort det gäller mentala tillstånd ska allt bevisas in i minsta detalj. För det som inte syns – det finns inte.

Just nu är det en ”Kurt H.” som skriver sjuka saker i Gefle Dagblad, och Gefle Dagblad låter honom göra det. Det är gratis att läsa ”Kurt H’s” insändare, men svaren på hans insändare kostar pengar. Jag undrar om det är Gefle Dagblad själv som är trollet i den här historien för att tjäna pengar? Pinsamt är det i alla fall. Jag väljer att inte länka härifrån då jag tycker att tidningen betett sig bedrägligt.

Om diskussionen skulle gällt glasögon…
Hur vet du att personen som har glasögon verkligen har behov av det? Den KAN ju fejka ett synfel. Det verkar ju väldigt löjligt att göra just det, men man KAN ju. Ingen annan än personen som säger att den har problem kan ju intyga att det är så.
eller
Hur vet du att personen behöver hörapparat verkligen har behov av det? Den KAN ju fejka ett hörselproblem. Det verkar ju väldigt löjligt att göra just det, men man KAN ju.
Eller huvudvärk, whiplash, PMS, Reumatism, Fibromyalgi listan kan bli lång.

Mitt bästa råd, när du möter en skeptiker, är att säga precis som dem och vända på det:
Bevisa för mig att det INTE finns (källor och vetenskapliga artiklar, inga ”tyckare” tack).

Det tystnar skeptikerna i alla fall ett litet tag  framöver.
Med vänliga hyperhälsningar
MrsHyper
/Jessica Stigsdotter Axberg

Missa inte 100 bästa adhd-tipsen. Ett adhd-tips/dag 100 dagar i följd med start 1 januari 2017

Pin It on Pinterest

Share This