Nu är det bara några dagar kvar innan barnboken ”Jag har Tourette! Rätt. Rätt. Och lite ADHD” kommer och det ska bli sååååå kul.

Försäljningen startar i  nästa vecka och jag hoppas verkligen på att boken tas emot väl. Det verkar vara den första svenska barnboken om Tourette så jag hoppas att de som behöver läsa den får tag i den. Tipsa gärna de som behöver få tag i den.

Idag har jag och maken satt upp hyllor och rensat i garaget för med den tredje boken börjar det ta lite plats. Jag skickar nämligen alla böcker hemifrån, en och en. Förutom de som är till Adlibris, där skickar man flera i taget så att de har ett litet lager.

Eldsjäl 2016?
Och snälla om du har lite tid över rösta gärna på mig som årets eldsjäl i Kung Över Livets eldsjälspris 2016. Maila mitt namn till nominera@kungoverlivet.se så räcker det! Kram och tack på förhand.


DAGENS LÄRDOM
Lager hemma kräver stort garage. Och många hyllor.


Med vänliga hyperhälsningar

MrsHyper
/Jessica Stigsdotter Axberg

Lyssna på blogginlägget här:

 

Pin It on Pinterest

Share This