Jag blir otroligt inspirerad av att höra om människor som lyckats. Om de dessutom har hinder på olika sätt bli jag än mer inspirerad.
Att man lyckas trots ett hinder. Det är häftigt.

18-åringen som hade så svår dyslexi att det tog honom en dag att läsa ett helt A4-papper med text, men utvecklade ett nästan fotografiskt minne. Eller 12-åringen som inte hann läsa textningen på tv och istället lärde sig engelska flytande. Flickan som inte kunde sitta still och plugga och använde all sin kreativitet, skaffade sig ett löpband med tillhörande bord och nu går hon när hon pluggar. Han som aldrig blir trött men är långdistanslöpare och njuter av att vara i naturen.

Den som inte kan stava kan skriva en bok i word, eller skapa en pod eller en video. Den som inte kan sitta still kan bli dansare, hålla på med sport eller kombinera allt. Den som har svårt för ljud blir expert på ljudisolering, den som inte tycker om stress lär sig om mindfulness.

Jag är helt övertygad om att där våra största svårigheter finns där finns det också en skattkista som vi kan gräva ur och kanske till och med bli specialister och experter.

Ja, när jag läser om de historierna, då blir jag grymt inspirerad!

/MrsHyper

Pin It on Pinterest

Share This