Det är inte så dramatiskt som det låter. Jag tar en paus då och då för att jobba, ta hand om vardagslivet, spela på mobilen, laga mat, umgås med vänner och facebooka.
Under förra året deltog jag i #Blogg100 med Jippieserien – det kan du läsa om här. I år deltar jag med MrsHyper.

Så vad eller rättare sagt vem är MrsHyper? Det är jag, Jessica Stigsdotter Axberg. Jag har de senaste 7 åren läst 100tals böcker, träffat 1000tals människor via föreläsningar, läst 10 000tals sidor på internet och pratat säkert 100 000tals minuter om ADHD och Asperger eftersom det upptar all min tid. Allt för att lära mig själv, lära vad jag lärt mig och ödsla med information. Jag använder inte längre mitt privata Instagram – jag har skaffat MrsHyper-instagram och en facebook-sida – facebook.com/MrsHyper.

Under #Blogg100-perioden, som sträcker sig mellan 1 mars och 8 juni, tänkte jag dela med mig av de tips jag tar upp när jag är ute och föreläser. För jag inser att många idag vet vad ADHD och Asperger är – men det saknas verktyg. Jag blandar mina erfarenheter med forskning och massor av bra Youtube-klipp som kan hjälpa både individer med diagnoser men framförallt omgivningen, som behöver förstå de osynliga svårigheterna som finns.

Hoppas att du delar med dig dina tankar om det jag skriver – jag tar tacksamt emot tips!
/MrsHyper
Jessica Stigsdotter Axberg

Pin It on Pinterest

Share This