Japp, då var man klar för idag 😀

I morse hade jag en presentation om mitt företagande. Hur jag gick från ArtDirector inom reklambranschen via en diagnos till ett nytt företag – MrsHyper. Jättekul att föreläsa om det också. Nu var det andra gången jag föreläste om mitt eget företagande och det känns riktigt kul att prata om företaget också. Jag har absolut inga problem med att nätverka, jag har lätt att mingla och prata lite om mycket olika saker. Min terapeututbildning har såklart tränat mig att bli en bra lyssnare också 😀 Det tjänar både jag och den person jag pratar med på.

/MrsHyper

Tagged with →  

Prenumeration på nyhetsbrev

Fyll i nedanstående så skickar jag ut en påminnelse då och då!
Vänliga hyperhälsningar / MrsHyper

Vänligen vänta...

Tack för att du vill prenumerera!

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.