Idag fick jag Åss emellan – tidningen från Ångestförbundet.

På sidorna 14-16 kan du läsa om hur man kan Vårda relationen – Råd till dig som har en partner som gått sönder av stress eller oro.

”Min man gick in i väggen med ett brak för drygt åtta år sedan. Sedan ett år tillbaka jobbar han hundra procent, men vägen från väggen har varit och är fortfarande lång. Jag har haft tankar som ”Hur ska jag kunna uttrycka min önskan och längtan när jag vet att det jag önskar och längtar efter är omöjligt för min partner. Hur ska jag kunna berätta vad jag vill göra fast jag vet att min partner kommer att känna skuld till att han inte orkar. Hur ska vi två orka med varandra utan att gå sönder? Det har varit tuffa år och är det fortfarande vissa dagar.”

Ladda ned tidningen här»

Blir du sugen på böckerna så kommer länkarna här:
VÄGEN FRÅN VÄGGEN
Förebygg en krasch. Återhämta en utmattning.
Malin Roca Ahlgren, Jessica Stigsdotter Axberg

LIV PÅ PAUS. HJÄLP MIG!
Jessica Stigsdotter Axberg, Malin Roca Ahlgren med flera

———————-

Tidningen ÅSS emellan utkommer cirka 4 gånger/år och innehåller material med anknytning till ångest, fobier och depression. Ångestförbundet är en religiöst och politiskt neutral förening, och tar inte ställning vare sig för eller emot någon specifik psykoterapeutisk behandlingsform. Du som är ångestdrabbad eller anhörig är välkommen att ringa till våra kontaktpersoner och lokalföreningar för råd och stöd. Kom ihåg – du är inte ensam!

Prenumeration Vill du få hem tidningen i brevlådan? Bli då medlem i någon av Ångestförbundet lokalföreningar, se sista sidan. Medlemsavgifter för vuxna kostar i skrivande stund 175-250 kronor per år. Ungdomsmedlemmar upp till 26 år betalar en medlemsavgift på 100 kronor. Observera att tidningsprenumeration är möjlig för sjukvård, behandlare och bibliotek.

Pin It on Pinterest

Share This