Observera att det här inlägget är från 2017

Ibland måste man inse sina begränsningar. Det är ju sjukt svårt när man har adhd. Och är sjuk. 10 minuter energi där man gör allt man orkar för att sedan ligga däckad i 40 minuter. Och sen på’t igen. Jag fick höra av en god vän att det är ungefär så det är att ha utmattningssyndrom. Tufft fattar jag då :/

Jag har legat däckad hela veckan i flunsan med feber, snuva och hosta och knappt kunnat sova mer än en timme åt gången. Tur att jag hade förberett ett gäng adhd-tips innan. Annars hade jag inte kunnat leverera denna vecka.

Så, mitt enkla och supersmidiga resultat för dåliga dagar är:

”Ge upp! Imorgon är en annan dag. Som du kan ge upp på, om du vill. ”

Med vänliga hyperhälsningar
MrsHyper
/Jessica Stigsdotter Axberg

Missa inte 100 bästa adhd-tipsen. Ett adhd-tips/dag 100 dagar i följd med start 1 januari 2017.

 

Pin It on Pinterest

Share This