Det är helt ofattbart att det nu gått 10 år sedan jag skrev och illustrerade boken om Victor som fick diagnosen adhd. Jag skrev och illustrerade boken till mitt barn, för det fanns ingen bok som kunde förklara för på ett enkelt sätt vad diagnosen faktiskt innebar. 

Jag är fortfarande starkt övertygad om att om vi vågar prata öppet om diagnoser så kommer det inte att vara stigmatiserande. Lika lite som det är att få veta att man behöver glasögon. Låt oss hjälpas åt med att sprida kunskap.

/Jessica Stigsdotter Axberg, MrsHyper

Eftersom vi firar att det är 10 år sedan första Jippie-boken kom ut. har vi  några erbjudanden. Veckans fokus blir därför också läsning. Läsa själv, lyssna på bok, högläsning, hjälpmedel för läsning. Det spelar ingen roll hur, bara alla får chansen att uppleva en berättelse från en bok.

Spana in alla erbjudanden nedan 😀

För det första nu finns äntligen ”Jippie! Jag har adhd.” som ebok!
Här hos Bokus» Jippie! 😀

Första barnboken i Sverige om adhd fyller nu 10 år! Woop woop!

 

För det andra

Kan ni nu köpa vår stresshandbok för bara 39kr på Hypershopen. OMG!

Boken är en överlevnadsguide för den som blivit drabbad. En handbok för dig som vill jobba förebyggande och ett stöd till dig som är anhörig. Boken riktar sig både till privatpersoner och arbetsgivare. 

Gäller 1-31 december 2022

 

Vårt tredje erbjudande

Nu har vi gjort en lärarhandledning för Jippie-seriens alla böcker. Lagom till nästa termin startar kommer vi dessutom att lägga upp bildspel på böckerna. Allt detta är nedladdningsbart och kostnadsfritt.

Men gud så bra va!

Och vårt fjärde erbjudande

Detta gäller bara året ut: 50% rabatt på årsabonnemang på vår PLAY-kanal. Ange värdekoden webb50% när du startar din prenumeration.

Sedan 1 september 2022 kan du lyssna och titta på kunskap. Du kan vara ute på stan, sitta i bilen, åka tåg, flyga och samla på dig all adhd-kunskap du behöver. Vi är så stolta över vår play-kanal.

Gäller 1-31 december 2022

Och erbjudande nummer fem 😀

Alla som köper en fysisk bok i vår hypershop under december 2022 får ett anteckningsblock på köpet!

Gäller 1-31 december 2022

 

Pin It on Pinterest

Share This