speakingNär jag var ny som ArtDirector*, för drygt 20 år sedan, så skröt jag med att jag fick jobba med min hobby. Hela dagarna hade jag kul och fick göra det som jag brann för – och fick betalt! Det var fantastiskt.

Nu får jag chansen att göra det igen, jobba med det jag brinner för. Och det i flera olika former som tex att föreläsa, utbilda mig till terapeut, skapa barnböcker med förebilder för de som har ADHD, Asperger eller bara är smått hyperaktiva.

Boken ”Jippie jag har ADHD”, i Jippieserien, blev köpt av ett företag som delar ut boken gratis på BUP, 5 000 böcker har redan delats ut och nya 5 000 finns tillgängliga för distribution, fråga efter den om du inte fått den. 5 000 med finsk översättning har dessutom skeppats över till Finland.

Nu i dagarna trycks 5 000 böcker av ”Jag vill inte vänta” och också de kommer att delas ut via BUP. Det är fantastiskt att få möjlighet att nå en så stor massa av barn som behöver förebilder när de får diagnoser. Och vilka fina kommentarer jag fått av sjuksköterskor över hela landet, som delat ut till de barn som fått diagnoser.

Ytterligare ett plus med att jobba med det man brinner för är att jag kan när som helst formge eller skapa en produkt och direkt testa den på marknaden via sociala medier och se om jag ska göra en liten eller en stor upplaga. Som tex Potentialserien med sina anteckningsböcker, musmattor, affischer, magneter och väskor.

*ArtDirector – En reklamformgivare som hjälper till att leda en kreativ process och styr de visuella delarna av det som skapas. Källa Wikipedia

Pin It on Pinterest

Share This