Fick ett samtal och ett mail, så jäkla kul!!!! Malmö here I come.
——————–
Hej Jessica,

Jag har glädjen att meddela att du är en av de entreprenörer som SEB bjuder på Social Innovation Summit!

——————–
Social Innovation Summit samlar entreprenörer, förändringsagenter, innovatörer, beslutsfattare, investerare och finansiärer för att tillsammans utforska, forma och främja social innovation ur ett nordiskt perspektiv. ‪#‎sisummit15‬

 

Det lönar sig alltså att gå på magkänsla och surfa runt i sociala medier. Jag såg en tävling om Sociala Innovationer på facebook, men där krävde de mer än jag tyckte att jag hade. Däremot så såg jag att ”SEB bjuder tio entreprenörer på Social Innovation Summit”. Vad är det tänkte jag? och läste vidare:
SEB-SISummitÄr du samhällsentreprenör som precis startat upp din verksamhet och gärna vill åka på SI Summit? SEB erbjuder i samarbete med Mötesplats Social Innovation 10 biljetter till SI Summit för entreprenörer som nyligen startat upp sin verksamhet och jobbar med sociala innovationer.

Fyll i formuläret nedan och tala om för oss varför just du ska få en plats. Skicka din ansökan senast den 8:e november. Vinnarna utses av MSI och SEB och meddelas den 10:e november.” Läs mer»

Och nu ska jag dit för att samla in så mycket inspiration, kontakter och idéer jag bara kan så att mina produkter blir roligare och mer lärande på en och samma gång. Jag ser mässan som en idé-vitamin-injektion. 😀

 

 

Pin It on Pinterest

Share This