Idag är jag på kundbesök på Wapnö Gård i Halmstad. Jag insåg idag att jag inte varit i dessa trakter på 16 år. För 16 år sedan var jag i Tylösand och såg på Björn Skifs konsert. Igår kväll delade jag en låt jag inte lyssnat på väldigt länge. Tänkte jag undermedvetet på det redan igår? Ibland undrar jag över hur slumpen styr oss. Eller hur synkroniserade vi är vi människor. Uttryck som: ”hade jag tagit en annan väg hade jag aldrig…”, eller ”tänk om jag inte hade gått på den där festen för 20 år sedan då skulle jag aldrig ha…”, eller ”min bil gick sönder så jag var tvungen att ta bussen och då träffade jag…”. Är det slumpen eller är det en fantastisk synkronisering?

Det finns inga svar på det, bara massor av följdfrågor.

Jag nöjer mig med att ha tillit till det som händer. Jag kan inte leva på något annat sätt.

Med vänliga hyperhälsningar

MrsHyper

 

Pin It on Pinterest

Share This