När man gör en bok vet man ju aldrig hur den blir mottagen, om den ligger rätt i tiden eller helt fel.

Den här boken behövdes tydligen. Jätteglad att den kommer fram, jag gör ju allt själv och har inget förlag som stöttar mig och berättar hur jag ska göra.

Nä idag firar jag att Biblioteken köper boken, det är ju fantastiskt kul. Det kommer in många ordrar och i morgon skickar jag iväg ett 100-tal till.

Läs om barnboken om Tourette här»
Hitta boken på bokus.se eller på adlibris.se

”Som förälder till ett nydiagnostiserat barn famlar man i mörkret och att då låta barnet läsa en bok som är lika informativ som både positivt skriven och illustrerad med bilder i färger och form som gör dig glad gör att man vågar läsa, man vill läsa och man vill få veta mer.”

Läs hela den fantastiska recensionen här»

Med vänliga hyperhälsningar

MrsHyper
/Jessica Stigsdotter Axberg

Pin It on Pinterest

Share This