Vi är alldeles fyllda med värme och inspiration efter vår vistelse på bokmässan, där vi har fått äran att träffa fantastiska människor som brinner för samma saker som vi, och som arbetar med samma frågor som vi gör. Vi passade på att intervjua dem på film till vår PLAY-kanal.

Första mötet hade vi med psykologen David Edfelt, som gled in i mössa och kofta, med cool swag och med världens varmaste leende. Han var där och pratade om sin senaste bok om specialpedagogik.

David Edfelt – med swag 😀

 

Ett annat möte som gav avtryck var med Sirkka Persson, vars viktiga arbete är fokuserat på att få hemmasittare tillbaka till skolan. Sirkka var lika färgstark som hennes gröna klänning när hon berättade engagerat om sitt arbete.

Sirkka Persson – färgstark underbar människa

 

Linda, Margareta, MrsHyper och Annelie – funkar som bara den 😀

I FUNKA-montern fick vi också träffa författarna Linda Jensen, beteendevetare, Annelie Karlsson, fd rektor och specialpedagog, Margareta Lundkvist, fd speciallärare. Annelie uttryckte sina tankar om oss: ”Ni bara kör!, så härliga!”

 

 

I deras monter samlades många, varav författaren och läraren Ann Lindgren, som berömde oss för vårt arbete och våra böcker lika mycket som vi tycker att hon är bra.

Vi knyckte en intervju med kloka Ann också.

 

Ett annat fint möte vi fick till, var med fina Susanna Cederquist som var på mässan och pratade om styrkorna med dyslexi och skolan. Hennes arbete kommer vi att skriva mer om i både vårt nyhetsbrev och här på bloggen lite längre fram.

Susanna – så klok och tokengagerad 🙂

Vi var också på författarmingel med författarförbundet och vi hade releasefest för vår nya bok som vi släppte dessa dagar: Della har DLD. Vad e de?

Malin och Jessica har kul tillsammans 😀

Den går att beställa här och här. Och snart även på adlibris.

Matta och lyckliga är vi nu tillbaka i Stockholm och fortsätter vårt arbete.

Spana in MrsHyperPlay.se under veckan för att se intervjuerna från Bokmässan 2022. De vi inte hann med att intervjua på Bokmässan tar vi senare på ”Snacka med MrsHyper”. Missa inte det!

Pin It on Pinterest

Share This