08.30 – 09.15 Utställningsbesök
09.15 – 11.45 10 delseminarier att välja på, jag valde:
• Psykiatrins och habiliteringens nya vårdprocesser för vuxna med ADHD och ASD Eleonore Rydén, ADHD-mottagningen Norra Stockholms Psykiatri och Annika Brar, Stockholms Läns Landsting
• En skola anpassad för elever med NPF Karin Forsberg, Attention, Maria Koskinen, ESS-gymnasiet och Joanna Lundin, Källbrinksskolan
11.45 – 13.00 Lunch och utställningsbesök
13.00 – 13.20 Årets ljuspristagare
13.20 – 14.20 Idrott för alla Aila Ibanez Mengüc, Riksidrottsförbundet och en representant från Svenska Ishockeyförbundet
14.20 – 14.50 Kaffe och utställningsbesök
Sen hamnade jag i diskussioner med Special Nest, Picture my Life, ”ADHD på jobbet” och (H)järnkoll och hann inte in till det sista på eftermiddagen.

Åkte till Kista för att möta familjen men eftermiddagen slutade med att min bil dog. Helt.
Så min man fick bogsera mig hem, barnen satte sig i pappas bil och stirrade storögt på mig där jag låg bakom och kämpade för att hålla bogserlinan spänd. Sushi hemma istället för på plats och ingen bio… Nu ska jag ta helg och vila så gott det går.

Ta hand om er och ladda ned presentationerna från dessa två dagar från Riksförbundet Attentions hemsida – se filmerna och låt dig bli inspirerad att hjälpa andra eller att kunna stötta dig själv eller dina barn.

Med vänliga hyperhälsningar

MrsHyper
/Jessica Stigsdotter Axberg

Pin It on Pinterest

Share This