Japp, super-duper-glammigt är det. Som i går kväll (natt) och det ringde på dörren till vårt hus. Patrik (maken) sprang ned i morgonrock och öppnade. Jag hörde hur det mumlade och funderade på vad det kunde vara. Lät det som engelska kanske? Sedan hörde jag dörren stängas och Patrik kom upp igen.

-Vad var det för något?
-Dina böcker älskling, dina böcker.
-Va? Men de ska ju levereras först i morgon?
– Japp, men nu är de här. Jag kör ut bilen så får de ställa dem i carporten.

På morgonen hann vi inte för vi skulle iväg båda två och jag var inte hemma förrän kl 14. Först då var det läge att börja flytta alla böcker, två pallar, från carporten till min nyinredda del i garaget.

J-klar… de hade packat 25 böcker i varje kartong, inte 20 som förra gången. Det betydde att hyllorna som vi fixade och som dessutom var grymt jobbiga och svåra att fixa till var nu bara läge att ta ned och börja om.

Det tog mig närmare en timme med oavbrutet bärande att flytta alla böcker. Och när Patrik hade fyllt första hyllan så såg vi att den började att svajja…jaha, fäst den mot väggen så fort du bara kan, tänkte jag.

Det gick så där, eftersom vi ännu inte gipsat väggarna i vårt hyfsat nybyggda garage.

Buntband, byggvinklar och ett jäklar anamma så gick ju det också.

Men sen var jag tvungen att åka iväg och vara gympaledare för dottern så arbetet fick avbrytas.

Väl hemma igen kan jag säga att både rygg, ben och armar var slut. Jag får helt enkelt fortsätta imorgon. Och sen ska jag börja att packa alla förbeställningar på boken ”Jag har Tourette! Rätt. Rätt. Och lite ADHD”. WoooHooo 😀

 


DAGENS LÄRDOM
Det man inte har i benen får man ha i en pirra*


 

*pirra»

 

Med vänliga hyperhälsningar

MrsHyper
/Jessica Stigsdotter Axberg

 

Pin It on Pinterest

Share This