Det är superenkelt – tar du som förälder eller anhörig inte hand om dig så kommer du att stupa och gå rakt in i väggen. Och då stupar säkert hela familjen. Så du måste ta hand om dig. Du måste. Jag vet inte vad du behöver, men jag har alltid sett till att göra saker som jag mår bra av. Oavsett om mina barn tycker att jag är självisk eller dum som inte är hemma med dem. Eller om omgivningen tycker det ena eller andra om att jag utvecklar mig genom att utbilda mig som terapeut, inspirera mig som föreläsare eller gå kurser i företagande. Jag har behövt det för att överleva.

Ikväll har jag varit på 4goods kvällsevent ”Making a change”. Jag blev fantastiskt inspirerad av Sanna Bråding som berättade om sitt liv som hon skrivit om i boken ”Lite för mycket av allt” och kommande föreställningen med samma namn. Det hon berättade om fick mig att inse att det finns inga avgrunder som är så djupa att vi inte kan ta oss upp igen. Jag lyssnade på Suad Ali som är kvotexpert på migrationsverket – ”Supertalangen som gör världen bättre!” som möter rasism dagligen med ett skarpt sinne och vassa kommentarer. I love it! Sedan var det bensträckare med mingel och snacks som efterföljdes av Alice Bah Kuhnke som är kultur- och demokratiminister som använder ”Mod och passion!” som ledord. Vilka härliga tips man fick! Kvällen avslutades med Susanne Dalsätt som blev müslidirektör och hälsoinspiratör efter att hon höll på att utveckla diabetes 2, dessutom har hon genomfört fyra inronman… Power!

Nu är jag fulladdad med energi och hopp och egentid! Hoppas att du också finner ett sätt att ladda dina batterier.

Bjussar på en gammal bild som jag gjorde för längesedan!

Kram!

Med vänliga hyperhälsningar
MrsHyper
/Jessica Stigsdotter Axberg

Missa inte 100 bästa adhd-tipsen. Ett adhd-tips/dag 100 dagar i följd med start 1 januari 2017

 

Keywords

 

Pin It on Pinterest

Share This