Vilken intressant kväll i kväll. Jag föreläste på en AW (AfterWork) och hade en miniworkshop till också. Mycket intressant form, har inte testat det tidigare. Jag minglade med företagare, anhöriga och andra intresserade, sedan käkade vi och så var det dags att föreläsa. Jag brukar föreläsa i 2 timmar så att få ihop 20 minuter var verkligen ett test. Det gick. Och jag kallades för en ”infotainer”. Det vill säga en person som informerar om viktiga saker på ett under hållande sätt. Wow! vilken fin komplimang, Allt filmades så jag hoppas att jag kan lägga upp och visa er som är nyfikna.

Jag visade dottern min powerpoint och frågade vad hon tyckte och hon sa spontant att hon gillade allt. Följdfrågan för mig blev om det fanns något som var bättre eller sämre i föreläsningen och hon svarade: ”Mamma, att du engagerar dig och lär ut till alla DET är det bästa”.

Så, hur kan en svårighet bli en drivkraft?
1) Självinsikt. Du behöver själv bli medveten om dina svårigheter.
2) Testa. Du behöver våga testa och träna på allt du är obekväm med.
3) Motivation. Har du inte lust att förändras kommer ingen förändring att ske.

I bilden ser du hur några svårigheter blir till en drivkraft. Vill du höra mer och veta mer om det ”ABC” jag uppfann idag så hör av er och beställ en föreläsning av mig. 😀

Med vänliga hyperhälsningar
MrsHyper
/Jessica Stigsdotter Axberg

Missa inte 100 bästa adhd-tipsen. Ett adhd-tips/dag 100 dagar i följd med start 1 januari 2017

 

Pin It on Pinterest

Share This