Vilken vår detta har varit. Först Kung Över Livets Eldsjälspris, sedan Håbo Qvinnors Företagarförenings Spirapris 😀
Och nu fortsätter jag lite till.

Jag kommer tillsammans med tre andra att föreläsa för Hjärnkoll Uppsala i Almedalen den 6 juli. Det är ju inte klokt vad det ska bli kul och jättespännande.

De som föreläser är: Elisabet Alphonce, Kurt Nyberg, Kiki Alfredsson och jag, Jessica Stigsdotter Axberg. Vi fyra har alla erfarenhet av egen eller närståendes psykiska ohälsa/funktionsnedsättning.

Frukostseminarium, den 6 juli på Hotell S:t Clemens kl. 08:00-09:30.
Temat är hur man kan skapa attitydförbättring, hur man kan utveckla brukarinflytande, inflytande i verksamheter och så visar vi böcker som är anpassade för barn i familjer där någon lever med psykisk ohälsa/funktionsnedsättning, skrivna av våra Attitydambassadörer. Ät en god frukostbuffé, som vi bjuder dig på, och lyssna på ett kort föredrag med möjlighet att ställa frågor, samtala och se våra böcker och vårt material.

Fördjupning på eftermiddagen, den 6 juli på Träffpunkt Gråbo, kl. 13:00-16:00.
Vi går in på djupet i hur vi arbetar i Uppsala för att skapa attitydförbättring och brukarinflytande med exempel från verksamheterna i Uppsala län. Lyssna på en personlig berättelse av mig, Jessica Stigsdotter Axberg, om hur det är att vara mamma till två barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och få tips om hur du kan strukturera vardagen för att livet ska fungera på bästa sätt. Deltagarna bjuds på kaffe och kaka.

Är du i närheten så kom och lyssna och säg hej, jag har massor av tid att mingla och lyssnar och svarar gärna på frågor.

Med vänliga hyperhälsningar

MrsHyper
/Jessica Stigsdotter Axberg

Pin It on Pinterest

Share This