…sa en psykolog till mig en gång. Jag förstod där och då att det handlade om min energi och flexibilitet. Och är det ADHD-drag så tackar och bockar jag : ) För det är så hela mitt liv ser ut, jag gör massor och är inte så där super förtjust i att sitta still och bara betrakta något. Kanske därför jag väljer bort museum för jag blir liksom stressad av lugnet…

Jag är ju inte bara mamma, jag är ju ArtDirector också, och jobbar idéellt inom Attention, som (H)järnkolls-ambassadör = föreläsare, tar emot klienter för att jag utbildar mig till terapeut, hjälper dottern på gymnastiken och är gympaledare, bygger upp mitt nya företag MrsHyper och skriver och illustrerar böcker. Jag har alltid varit egenföretagare och det kanske är därför som jag inte bränner ut mig, jag gör det jag brinner för och älskar.

Du ser ovan hur min ”personifieringsbubbla” blev.

victor-i-ringar Vill du göra en själv så ladda ned och fyll i. Klicka på bilden så blir den större.

Pin It on Pinterest

Share This