Funka Mera är företaget som får fler att funka mera och MrsHyper är företaget som sprider kunskap för att adhd-frälsa världen. Nu startar dessa två ett samarbete för att hjälpa ännu fler människor att få ett bättre liv.

Funka Mera erbjuder funktionella hjälpmedel och pedagogiska verktyg som får fler barn och unga med NPF att funka mera.

– Vi hjälper helt enkelt flera att funka mera, säger Anna-Karin Arnald, VD på Funka Mera, som hon driver tillsammans med Anna Cardell. De vänder sig till de som arbetar med barn och unga, och till föräldrar eller anhöriga till barn som måste kämpa lite extra i vardagen och i skolan.

– Vi brinner för samma saker och jobbar mot samma mål; Att öka kunskapen om, och minska fördomar kring personer med NPF. Vi är säkra på att MrsHyper kommer hjälpa oss sprida vårt budskap till ännu fler, men vi hoppas också på fler synergieffekter säger Anna, och Anna-Karin instämmer.

MrsHyper är ett företag som hjälper och stöttar människor med NPF-problematik genom att erbjuda föreläsningar inom NPF, med bokproduktion och böcker inom ämnet, utveckling av nya lärplattformar samt nya utbildningar. På MrsHyper´s hemsida finns även gratis nedladdningsbart material samt en skolguide.

– Det ska bli spännande och jag ser fram emot att vi tillsammans kan hjälpa och stötta ännu fler människor där ute, säger Jessica Axberg Stigsdotter som är VD för MrsHyper. Jessica fortsätter:
– Jag upplever att alldeles för få människor känner till hur mycket ett hjälpmedel kan stötta en utmaning och faktiskt på det sättet förändra livet. Det måste vi ju berätta mer om! Det här ska bli kul!

www.funkamera.se

www.mrshyper.se

#funkamera #mrshyper #samarbete #npf #utmaningar #vardag #skola #hjälpmedel #litteratur #kurser #lärplattform

Pin It on Pinterest

Share This