Idag startar samarbetet mellan MrsHyper och Picture My Life. Det ska bli jättekul att se vad vi kan göra tillsammans framöver, jag börjar med att blogga idag och några veckor framåt. I bloggen kommer jag att dela med mig av mina erfarenheter från första åren när min son fick sin ADHD-diagnos. Det har ju gått sex år nu. Shit, vad fort tiden går. Läs mitt blogginlägg här»

Idag lanseras PictureMyLife®! Vad är det? erbjudande
Idag fredagen den 10 april lanseras picturemylife.se, som är en betaltjänst med möjlighet att prenumerera på olika verktyg såsom Dagboken och Torget. De arbetar parallellt vidare med att ta fram nya kognitiva hjälpmedel och de siktar på att ha bildbaserade Scheman färdiga lagom till höstterminen i år. Missa inte att testa GRATIS i två veckors tid»

 

I december 2014 tilldelades PictureMyLife första pris för sin innovation i STINGs ICT-program. Juryns motivering löd:
”Med en kristallklar presentation, ett väldefinierat behov, och uppenbara fördelar, både individuella och sociala, kommer PictureMyLife att förbättra livet för tusentals barn och deras familjer.”

Pin It on Pinterest

Share This