Vad spännande det är att lära känna en ny styrelse. I april i år startades Attention Håbo, vi var tidigare en del av Attention Enköping-Håbo men eftersom båda kommunerna styrs så olika blev det splittrat att försöka hålla fokus på två fronter. Så vi tog beslutet att dela på föreningen. Två nya styrelser bildades – en till Enköping och en till Håbo.

Ikväll har vi haft vårt andra styrelsemöte och det känns fantastiskt kul att se hur en ny grupp tar form. Vem är jag i den här gruppen? Blir jag mer framåt, bakåtlutad, tyst, högljudd, kreativ, ordningssam eller slarvig?

Vi är så nya att vi inte ens fått konto av banken, det tar typ 100 år att få kontakt med banken och när man väl får kontakt så är de skeptiska till varför man vill ha ett konto där. De verkar inte vilja ha kunder? Är det så?
Ja, vi planerar i alla fall för att vara med på Håbo festdag den 13e augusti. Ska bli jättekul att få vara en del av den dagen. Mycket information, lite tävlingar, möjlighet till att bli medlem, skriva upp sig på nyhetsbrev osv.

Behöver du komma i kontakt med oss i Håbo Kommun så hittar du
hemsida här: http://www.attention-habo.se/ 
facebooksida här: facebook.com/AttentionHabo/

Attention Håbo
Vi är en intresseförening för personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) och deras anhöriga/närstående.
Vi är en del av Riksförbundet Attentions ca 60 lokalföreningar.

Med vänliga hyperhälsningar

MrsHyper
/Jessica Stigsdotter Axberg

Pin It on Pinterest

Share This