Ikväll var jag på ett nätverksmöte hemma hos en av tjejerna i gänget HQF (Håbo Qvinnors Företagsnät).

Anna Christians har ett företag som heter Epidemi och hon gör de mest underbara sakerna i betong. Jag vågar inte köpa en enda sak, för jag kommer att ”förköpa” mig… Se själv» Hon berättade om hur allt startade och hur hon nu blivit global. Varje sak som görs i hennes verkstad är handgjord. Varje sak.

Det som är nytt för mig är just nätverkandet. Jag har liksom, på något blygt sätt, alltid hållit mig för mig själv, fast jag alltid befunnit mig mitt bland många människor.

Jag började med att bli attitydambassadör i projektet (H)järnkoll, för att sedan engagera mig inom Attenion. Men på hemmaplan hade jag inget nätverk. Så, för några år sedan bestämde jag mig för att lära känna Skokloster och Håbo med omnejd och gick med i olika satsningar i kommunen. Det var företagstillväxt och kvinnligt företagande, UF-föreläsningar för 8or och 9or genom Håbo Marknads AB och det var Uppsala Innovation Center med programmet Business Lab och HQF. Allt detta har gett mig nya vänner, nya nätverk och himla massa inspiration. Wow, vilka underbara människor som finns här på jorden!

Med vänliga hyperhälsningar

MrsHyper
/Jessica Stigsdotter Axberg

Men var kommer wrapsen in? Jo, hon bjöd på det. Och det var så grymt gott att jag måste fixa receptet…återkommer alltså 😀

Pin It on Pinterest

Share This