Japp, idag hade jag möte igen med min medförfattare Malin. Det är inte lätt att försöka få en stressfri miljö på södermalm i Stockholm. Har ni tips på tysta ställen där man kan arbeta OCH prata utan att störa eller bli störd? Tips tas tacksamt emot.

Idag har vi:
– nästan spikat innehållet, lite kvar, bara lite 😀
– lagt upp en så stressfri plan vi bara kan. Två hyperhjärnor borde ju kunna göra en bok om stress utan att stressa ihjäl sig, eller?
– delat upp arbetsuppgifter.
– tittat på hur många som svarat ja till att vara med i boken.
– kollat hur många som skickat in texter.
– bestämt att vi ska ses om två veckor igen.

Efter det har jag varit på gymnastiken och haft fem utvecklingssamtal med mina fina gymnaster. Frågor som: vad tycker du är kul, vad vill du lära sig, vad drömmer du om att kunna när terminen når sitt slut och sist men inte minst, har du något tips till oss ledare hur vi kan bli bättre? Jättekul att höra. Massor av bra tips har jag fått.

Sedan hastade jag vidare till Attention Håbo träff. Det var första träffen för vuxna med och utan diagnos och deras anhöriga.
”Du behöver inte prestera något, du behöver bara var där och fika.” skrev vi i inbjudan – och vi fick träffa några nya ansikten. Kul!

Sen hem, pussa godnatt på barnen och snart nattar jag mig själv.

/MrsHyper

Pin It on Pinterest

Share This