Jag fyller 30 år – som företagare 😉

🥳… det ska vi på MrsHyper fira. Det är ju inte klokt. Jag startade mitt första företag 1994, precis klar med Berghs reklamskola. Naiv och impulsiv och med ett ”Jag-ska-allt-visa-dem”-anda 💪 😃  Jag startade företaget Stigsdotter Annons och Design – som jag kallade SAD. Det kanske inte var superpositivt 😂 men beskrev nog en hel del om hur jag faktiskt mådde då. Ett undermedvetet uttryck för mitt mående. Jag berättar mer om min företagsresa senare i vår.

Håll utkik efter hur och när vi ska fira!

——————————————

Självkänsla och adhd
Vill tipsa om två inlägg om Självkänsla och adhd, som du hittar på instagram och facebook.

Dessutom händer lite annat under året, utöver allt som Malin staplat upp nedan

——————————————
TIPS på några öppna föreläsningar

👉  7 februari – Flickor har oxå adhd, Enköping
Kostnadsfritt.  Läs mer här»

👉 18 mars – Jag öppnar Funkisveckan i Örnsköldsvik

👉 21 mars – Attention Hudiksvall, mer info kommer

👉 19 april – Jag är avslutningsföreläsare på NPF-forum!
TEMA: MrsHyper, adhd-mamman som själv fick en adhd-diagnos som vuxen. En berättelse som visar att varje utmaning kan övervinnas med empati, rätt bemötande och en jäkla beslutsamhet… och lite hjälpmedel. 

/Jessica

God fortsättning på er, alla våra läsare och följare. Under detta år har vi massor med nytt att erbjuda er. Häng med!

✳️ NYA YOUTUBEKLIPP – Vi fortsätter att lägga upp klipp på vår YouTube-kanal. Alla klipp har vi textat. Varje fredag kommer ett nytt adhd-tips.

✳️ NYA ADHD-KURSER – Vi kommer ett erbjuda nya adhd-kurser, för vårdnadshavare och vuxna. Från och med nästa nyhetsbrev kommer vi att komma ut med mer info om de nya kurserna.

✳️ NY WEBB – Vi har en uppdaterad webb: ny design och mer innehåll. Vår webb är fortfarande under uppbyggnad men mycket har redan hänt, så välkomna in.

✳️ NYTT INSTUDERINGSVERKTYG – Hyperkonkret – nylansering av vår nya produkt där vi ersatt texter med instuderingsfrågor. det går snabbat och enkelt att lära sig med oss. (Vi kommer att återkomma om nylanseringen  lite längre fram, så håll utkik.)

✳️ NY LJUDBOK – Vi släpper en ljudbok om stress (mer info kommer så fort vi vet mer, håll utkik!) Just nu finns den i format e-bok här.

✳️ NY BARNBOK – Vi släpper en ny barnbok – uppföljaren till Della har DLD, vad e det? Denna gång har Della börjat skolan och hur går det då för henne? Även denna bok innehåller TAKK. Utgivning under våren.

✳️  NYTT – EXTRA – Vi kommer också nu under våren att uppmärksamma det nya begreppet AuDHD

TBC … /Malin

Pin It on Pinterest

Share This