Jag kände till skolan lite. Alldeles för lite. Här jobbar eldsjälar som vill att barn ska lyckas.

Jag var där idag och träffade en av lärarna som jobbar där och en person som hjälper till. Vilket härligt möte det var, det innehöll energi, fokus, vilja, önskan, driv, engagemang och drömmen om att varje barn ska få en chans att lyckas.

Här pratar man inte om diagnoser, det är liksom ”diagnosfritt”. Man väljer istället att fokusera på de färdigheter barnet vill och behöver träna för att må bra. För mig låter det som man tränar på sin potential och det gillar ju jag : )

Nu ska vi se vad vi, Jag kan-skolan och MrsHyper, tillsammans kan hitta på för att skapa mer stöd och inspiration till föräldrarna också.

Tagged with →  

Prenumeration på nyhetsbrev

Fyll i nedanstående så skickar jag ut en påminnelse då och då!
Vänliga hyperhälsningar / MrsHyper

Vänligen vänta...

Tack för att du vill prenumerera!

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.