För drygt ett år sedan, såg jag på Jippieseriens facebooksida att jag fått en ny gillare. De flesta som har flera tusen gillare kanske inte bryr sig om den enskilde gillaren, men det gjorde jag. Jag visste inte vem det var. Det var på den tiden när alla som var gillare på Jippieseriens facebook-sidan var mina vänner. Inga andra alls. Så, att någon som jag inte kände och som inte kände nån som jag kände gillade sidan…det var något nytt. Wow, tänkte jag naivt, har jag nått ut nu? Det visade sig att det var en författare. En författare som gillade min sida. Shit my god!!! tänkte jag. Jag var ju tvungen att kolla upp henne också, för det var en hon.

coolt1Det visade sig att hon skulle komma ut med en bok som hette: Coolt med ADHD!. What? Finns det fler som mig? Som inte tycker att det bara är ett problem? Som också kan se det härliga och det fina? Jag läste på om denne Malin Roca Ahlgren och jag blev så imponerad.

Jag och Malin började höras av lite via facebook och hon bjöd in mig till releasefestan av Coolt med ADHD. Så till slut träffades vi. Spännande och pirrigt och jättekul.  Det visade sig att hon hade köpt ”Jippie jag har ADHD” och läst den för sin dotter. Nu fick jag överlämna nästa bok ”Jag vill inte vänta” och det kändes ju fantastiskt kul att få göra.

(Läs inlägget om releasefesten på Jippieseriens sida här»)

fb-traffSedan åkte Malin på bokmässa och träffade Anja Wikström som skrivit boken ”Ingen familj är en ö” och de började att smida planer. Och i de planerna fick jag ingå. Wow! Så spännande. Men vad skulle vi göra av vår drivkraft? Vad skulle det bli? Vi träffades och pratade mycket om vad vi tyckte saknades, vad som funkade, vad som borde förbättras, vad som borde förändras, hur vi mådde, vad vi gjorde, vad vi ville göra och vad vi tyckte behövde berättas mer om i vårt samhälle.

Flera träffar senare hade vi vår idé och började att samla in fakta, hypersjälar, information, kunskap och inspiration. Nu, maj 2015, är vi på god väg och #hypersjälar är en tagg ni får hålla ögonen på. Snart kommer det börja att dyka upp info på sociala medier om detta och såklart på vår facebook-sida – Hypersjälar. Gilla den gärna!

Hypersjäl = en eldsjäl som gör skillnad för de som har ADHD, Asperger alltså NPF i stort. Vi får ju inte plats med alla men vi har fått tag i ett 20-tal. Och de är fantastiska.

Pin It on Pinterest

Share This