Tack för ert fina mottagande. Först fick jag bo två nätter på Elite Knaust i Sundsvall och sedan en natt på Elite Plaza i Örnsköldsvik. Vilka hotell, jag har sovit och ätit gott. Tack för superfin service 👏

Föreläsning i Sundsvall, Fränsta och Örnsköldsvik. Jag har fått träffa så många fina människor som bryr sig enormt om våra npf-elever. Nyfikna, modiga och frågvisa. Det har kommit en tår här och där och jag har redan fått många mail specifikt om transgender. Är det en trend? Är det ett ”hittepå”? Nä, det är så riktigt och äkta det bara kan bli. Jag kommer att ha en liveföreläsning om det den 20 november 12:15 (lunchtid) på min nygamla YouTube-kanal. youtube.com/@mrshyper

Du kan se den senare också men vill du ställa frågor direkt till mig så är det bra att hänga med live. Du kanske är lärare och vill veta mer om hur du ska lösa vissa situationer när det kommer till transpersoner i din skola. Du kan också vara en engagerad anhörig som behöver stöd. ♥️

Här kan du ladda ned pdf-filen från föreläsningen» 

TIPS att läsa mer om studie och ”vitt brus”»
Lyssna på en intervju med samma forskare »
Och läs en intervju med 11åriga David »

TIPS till dig som är förälder till ett barn som är transgender – föreningen Transammans »

Om du gillar det du hör, ser och läser tar jag tacksamt emot följare på alla mina kanaler. 🙏
👉 Instagram: @mrs.hyper
👉 Facebook: @MrsHyper
👉 LinkedIn: MrsHyper
👉 YouTube: @mrshyper

/Jessica Stigsdotter Axberg
aka MrsHyper

Pin It on Pinterest

Share This