Riksförbundet Attention har gjort en film om ADHD direkt riktat till barn och unga! Filmen är den första i en serie filmer som projektet ”Barns Röst” kommer ta fram. Hjälp dem att dela denna viktiga film!

Bilder fr filmen

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tagged with →  

2 Responses to Vad är ADHD? – lättillgänglig film från Attention

 1. Helene Carlsson skriver:

  Hej, jag blir alltid förbannad när jag läser hur folket har förstått att det finns sådana här diagnoser, därför att det jag visste en gång i tiden med mitt barn, det förstod ingen av de som kallade sig lärare, psykolger, BUP, läkare, kurator dagispersonal m.m.
  Jag hade mer än ett heltidsarbete med mitt barn, dag som natt. Att jag blir ledsen o arg nu är för att jag ville hitta en förklaring och fick alltid till svar av de mest proffisionella att jag var ensam vårdnadshavare därför är felet helt och hållet mitt. De vände ut o in på hela mitt liv för att försöka förstå hur jag skadar mitt barn. I åratal fick jag skit överallt som dålig mor. Men jag visste vad jag gjorde och gjorde så mycket mera än vad andra föräldrar aldrig behövde göra för sina barn. Jag fick ytterligare ett barn till senare och de proffsiga tyckte det var konstigt att det barnet inte var krävande och avig av sig. Nu fick de proffsiga problem vad jag gör för fel med det ena barnet och inte med det andra. I dag har jag noll respekt för dessa proffs, idag är det jag som talar om för dem hur de ska se på saker och ting.
  Det är mycket bra att folk begriper detta nu, så alla kan få stöd.
  Men så förbannad jag blir att proffsen fattat detta EFTER mig.

  • Jessica skriver:

   Jag förstår verkligen din frustration och att du är förbannad. Det skulle jag vara. Men vilken otrolig tur ditt barn hade som fick dig som mamma som förstod att det var något annat än det proffsen beskyllde dig för. Och vilken sorg att förstå att ditt barn kunde fått så mycket mer stöd och hjälp 🙁
   Massviss med kramar till dig, massor <3

Prenumeration på nyhetsbrev

Fyll i nedanstående så skickar jag ut en påminnelse då och då!
Vänliga hyperhälsningar / MrsHyper

Vänligen vänta...

Tack för att du vill prenumerera!

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.