Två sålda – sen ger vi bort en bok.

Japp, det är så vi tänker. Vi vill donera kunskap. Och det gör vi på så sätt att när två böcker sålts hos internetbokhandlarna då skickar vi en bok till utvald person. De tre första böckerna bestämmer vi; Malin, Anja och Jessica vilka det blir. De resterande får våra #Hypersjälar och allmänheten tipsa om.

Så, vem skulle du vilja fick läsa denna bok?

Tipsa här nedan eller på vår facebooksida»

Malin, Anja och Jessica

Tagged with →  

14 Responses to Vi vill donera kunskap – vem tycker du ska ha nästa bok?

 1. Juliana Byström skriver:

  Jag skulle vilja att jag själv skulle få boken( har beställt en idag) så att jag kan ta den till mina kollegor på min arb. Plats Haffstaskolan Örnsköldsvik

  • Jessica skriver:

   Vad kul att du beställt. Då är du med och donerar kan man säga 😀 När du tittat i boken kanske du vill att någon annan ska ha en också – tipsa oss gärna om vem 😀

 2. Jessica skriver:

  Skulle vilja få en bok att skicka runt inom Svenska kyrkan vi möter så många olika människor.

  • Jessica skriver:

   Bra idé! Klart kyrkan ska ha tillgång till denna också 😀 Vad har kyrkan som adress?

 3. Ann skriver:

  Jag skulle vilja att min mamma fick boken, hon jobbar på en förskola och har genom mig som diagnosticerad lärt sig mycket som hon har nytta av men vill alltid lära sig mer. Om ni väljer min mamma kan ni skicka den till mig så slår jag in den fint och ger den till henne.
  Ann Pettersson
  Granitvägen 4b
  75243 Uppsala

  • Jessica skriver:

   Jag lägger upp på listan så får vi se hur många böcker vi kan skänka 😀

 4. Angelica Andersson skriver:

  Jag skulle nog behöva en bok…. och även med f.d. kollega Per Ekström. Vi skulle läsa den först själva, men sedan mer än gärna dela med oss av den till de som arbetar med våra barn! <3 🙂

 5. Annelie johansson skriver:

  Åh, såg just detta ? jag vill väldigt gärna ta del av en bok. Jag har själv adhd och barn med olika diagnoser. Jobbar inom skola, fritids och resurs i förskoleklass- klass 5 just nu. Jag kan inte sluta hjälpa andra, kan inte -inte göra något åt okunskap/oförståelse jag möter varje dag. Jag älskar strategier, scheman och ramar! Vill väldigt gärna ha fler ?

 6. Hej jag jobbar inom en verksamhet (Novahuset) där vi möter främst unga som utsatts för sexuellt våld. Jag skulle verkligen vilja ta del av denna bok för att få in en bredare målgrupp och få in mer kunskap kring era erfarenheter. Ev kanske ni kan föreläsa hos oss framöver. Tycker detta är jätteviktigt och något vi måste jobba mer med

  • Jessica skriver:

   Hej, jag skriver upp dig på listan så får vi sen om – eller när – vi kan skicka en bok!
   Tufft och viktigt jobb ni gör. Allt gott!

 7. Jennie skriver:

  Jag är en adhd-mamma som kämpar för min 13åriga adhd-sons rättigheter i skola och samhälle.
  Jag hade velat donera boken till så många… Har själv svårt att hålla en röd tråd, behålla lugnet och tålamodet vilket gör det svårt att förklara för folk vad adhd innebär. Helst vill jag donera boken till specialpedagoger på skolan. Det känns som dom verkligen behöver den!

Prenumeration på nyhetsbrev

Fyll i nedanstående så skickar jag ut en påminnelse då och då!
Vänliga hyperhälsningar / MrsHyper

Vänligen vänta...

Tack för att du vill prenumerera!

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.