Jag hade jättekul idag när jag föreläste för Magelungsskolans fritidspersonal.
Tre pass hade jag delat upp förmiddagen i. Första passet var faktabaserat med inriktning på NPF-diagnoserna ADHD, Asperger och andra kringliggande diagnoser. Andra passet handlar mer om hur vi i familjen vänt ut och in på alla ”måsten och regler” för att få livet att funka. Tredje passet, workshopen, ställde jag upp olika frågeställningar, för att avsluta med personalens egna frågeställningar. Det blev så inspirerande och härliga samtal!
Tack Magelungsskolan för att ni var så modiga att dela med er av era egna erfarenheter.

Här kommer några kommentarer om förmiddagens workshop-föreläsning:

”Jättebra med så mycket ”verkliga” exempel från ditt egna liv, lättare att förstå då. Bra att du också var så pushande och peppande.”
”Superbra att vi fick prata om våra egna problem. Det var personligt och lätt att ta till sig. MYCKET bra och behövlig information. Tack!”
”Verkligen intressant, målande beskrivningar. Ger mersmak till mera kunskap om ADHD-problematik.”
”Jag tyckte att det var bra att få många bra exempel på hur situationer kan se ut samt att få lära sig mer om vad ADHD och Asperger faktiskt är och hur man kan nyttja det i vardagen.”
”Det var bra att få diskutera och få en större inblick i diangoserna. Vi behöver detta inför varje termin och läsår. Välkommen tillbaks!”
”Allt var mycket intressant och bra, det var en toppenföreläsning.”

Läs om olika föreläsningar här»

Här är ett urval ur workshop-föreläsningen:

Pin It on Pinterest

Share This