Tack alla deltagare, alla ny ambassadörer. Jag är så otroligt berörd av er alla fantastiska och modiga människor som jag fått möjligheten att lära känna under fem dagar. Vilka vinnare ni är som vågar dela med er så mycket av era liv. Ni har berikat mitt liv, och ni har för alltid en plats i mitt hjärta.

Här kommer några av de bilder som efterfrågades efter utbildningen.

Använd gärna, men glöm inte att ange källan 🙂

• Sociala medier » (PowerPoint)

• Jippie jag har ADHD » (PowerPoint)

• Anpassa efter målgrupper » (jpg-bild)

• Att stötta en person » (jpg-bild)

Prenumeration på nyhetsbrev

Fyll i nedanstående så skickar jag ut en påminnelse då och då!
Vänliga hyperhälsningar / MrsHyper

Vänligen vänta...

Tack för att du vill prenumerera!

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.