”Människor med funktionsnedsättning är en av världens mest diskriminerade grupper. Många fastnar i fattigdom, stängs ute och osynliggörs på grund av hinder och stigman. Med funktionsnedsättning är risken stor att drabbas hårdare av nöd och katastrof – och få hjälp sist. ”

Jag var i Lund i tisdags och föreläste och hade tid över innan jag skulle åka hemåt. Då fick jag tipset om att Musikhjälpen var där. Kul tänkte jag och gled ned till torget och fick lyssna på Benjamin Ingrosso och Felix Sandman – live! Wow!
Jag har stöttat Musikhjälpen under alla år de har varit igång och i år känner jag extra för gruppen de valt – funktionsnedsatta.

De har tagit fram ett jättefint material som man kan använda i skolan årskurs 7-9. Klicka på länken nedan för att komma till deras sida. Utbildningsmaterial här – grymt jobbat Musikhjälpen!

 

Prenumeration på nyhetsbrev

Fyll i nedanstående så skickar jag ut en påminnelse då och då!
Vänliga hyperhälsningar / MrsHyper

Vänligen vänta...

Tack för att du vill prenumerera!

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.