OMG! Jag blev PsykosyntesAkademins Margo Russel-stipendiat 2019.
Jag trodde att man skulle bli förvarnad så jag satt lugn på stolen när de började att läsa upp motiveringen. Plötsligt tänkte jag – det där låter ju lite som mig. DÅ började hjärtat dunka. Det kändes som att alla i rummet hörde mitt hjärta slå. Och sen säger de mitt namn ?
Första gången i livet jag fått ett stipendium.
Och den oerhört vackra och färgstarka blombuketten.
Och den oerhört fina motiveringen <3

Stipendiekommiténs motivering
”Jessica tilldelas Margo Russel stipendiet 2019 för att hon sprider psykosyntesen i samhället! Jessica anlitas av skolor, landsting och organisationer samt föreläser i egen regi. Med utgångspunkt från psykosyntesens teori och metoder skriver hon också böcker för barn och vuxna om att leva med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Genom sitt arbete bidrar Jessica till att föra in psykosyntesens synsätt i skola och samhälle, samt bidrar till att föra fram PsykosyntesAkademins roll inom ett område som berör många, såväl enskilda som grupper av barn och vuxna samt olika yrkeskategorier.”

Läs mer om psykosyntes här 😀
https://www.psykosyntesakademin.se/

Pin It on Pinterest

Share This