Jag vet, det är ingen riktig diagnos, men jag brukar skämta om mig själv så.

En gång i tiden var det inte positivt, jag blev ”beskylld” för att vara alldeles för positiv, alldeles för glad och att jag nog inte tog in allt det hemska som jag varit med om… What? Ok, jag förstår att man behöver ta in och bearbeta sorg och ta ut ilska, men det gör jag ju hela tiden. Jag är en känslomänniska som har turen att vara gift med en man som har superkraften tålamod. Tack vare att han aldrig brusar upp eller upplever sig kränkt av mina känslostormar så har jag fått läka. Det har i sin tur hjälpt mig att jag inte blir drabbad av känslostormar lika ofta. Och det är så fantastiskt skönt.

Men som sagt, tillbaka till Positive Stinking. Det finns ju den engelska termen att man är ”Positive Thinking” och det betyder ju att man har lätt att tänka positivt och i min värld betyder det också att man är lösningsorienterad. Så min lösning på att det fanns en hel drös med människor som tyckte det var konstigt att ta sig an världen på mitt sätt så har jag sett att det är min styrka.

Jag hoppas att mina tankar kan hjälpa människor med NPF*-diagnos, både barn och vuxna, att identifiera, utveckla och hylla sina talanger. Fram för mer Positive Stinking.

Med vänliga hyperhälsningar

MrsHyper
/Jessica Stigsdotter Axberg

 

*NPF – NeuroPsykiatriska Funktionsnedsättningar såsom ADHD (ADD), Asperger (Autism), Tourette, OCD osv.

Pin It on Pinterest

Share This