–   en ovärderlig tjänst för alla som har, arbetar med eller är anhörig till en person med npf-diagnos.

Vad är då MrsHyperPlay och vad erbjuds där?
MrsHyper har startat en play-kanal med vlogg, där du även kan lyssna som podd. Syftet med Play är att tillgängliggöra för fler, då många inom NPF-sfären har svårt att ta till sig text och nu kan de få samma chans till information som de som älskar att läsa texter. Bloggen kommer finnas kvar, för den som föredrar att läsa.

Adhd-tips
Framförallt kommer de 100 adhd-tipsen att finnas på MrsHyperPlay, men uppdaterade och dessutom i filmformat. 1-2 klipp i veckan kommer att läggas upp. Vi har redan börjat!
– Det är otroligt kul att få jobba med filmformat, för det blir ett mer direkt sätt som når fler personer, säger Jessica Stigsdotter Axberg.

Live-föreläsningar
Förutom adhd-tips kommer MrsHyperPlay att erbjuda föreläsningar i form av ”Live-onsdag”, som innebär en live-föreläsning i månaden.
–  Den 7 september är temat NPF-diagnoser. Vilka är de och hur skiljer de sig från varandra? Störst fokus på adhd och autism, men även språkstörning (DLD) och Tourettes syndrom. Det är svårt att prata om NPF utan att prata om relaterade tillstånd som tex OCD, dyslexi och dyskalkyli, berättar Jessica.

Snacka med MrsHyper – Live
Slutligen kommer det att finnas möjlighet att direkt få prata med Jessica angående klippen som läggs upp eller andra funderingar du har. Dessa svar kommer senare att förmedlas live. Frågorna mailas till snacka@mrshyperplay.se

Prova-på-erbjudande
Det finns ett Prova-på-erbjudande  som ger dig tillgång i 14 dagar utan att betala något om du väljer årsabonnemang, välj värdekod: provar14dagar. Väljer du månadsabonnemang kan du använda värdekod: provar7dagar. Passa på – erbjudandet gäller bara en viss mängd anmälda. Först till kvarn alltså!

Läs mer på: mrshyperplay.se

——————————————–

MrsHyper AB
MrsHyper startade som en idé och grundades som företag 2015 av Jessica Stigsdotter Axberg. MrsHyper hjälper och stöttar människor med NPF-problematik. NPF är en förkortning för NeuroPsykiatrisk Funktionsnedsättning, som till exempel adhd, Autism och språkstörning. ”Vi brinner extra för de som en NPF-diagnos, för livet ska inte bara överlevas, det ska levas också.” Verksamheten består idag bland annat av föreläsningar, bokproduktioner, blogg, vlogg via MrsHyperPlay och skolpolitiska debattinlägg. Tillsammans med Malin Roca Ahlgren erbjuder också MrsHyper föreläsningar om stress och återhämtning.

Bild på MrsHyper/Jessica Stigsdotter Axberg på hennes kontor Foto på MrsHyper/Jessica Stigsdotter AxbergFoto: Privat

Pin It on Pinterest

Share This