Jag blev nervös av att bli filmad. Jag har som rutin att alltid fråga mina barn innan föreläsning om det fortfarande är ok att jag pratar om dem, att jag ger exempel på det som funkat och exempel på behov de har. De har hittills alltid sagt ja, aldrig ens tvekat. De har både läst, sett och hört mina föreläsningar. Men just på den här inspelningen för urskola.se så poppade frågan hela tiden upp i mitt huvud ”hon tycker det är ok nu, men kommer hon tycka detsamma om två, tre och fem år?”. En fråga som inte blir besvarad förrän om just två, tre och fem år.

Det här är en specialversion för just Skolforum 2018 och bara ca 40 minuter lång.

Vill du boka vårens föreläsningar till ”Flickor har också adhd ”så gör du det via Medalgons hemsida här»
Kommande platser och datum: Umeå, 30 januari  –  Luleå, 31 januari  –  Stockholm, 12 februari – Göteborg, 4 mars  –  Linköping, 5 mars  –  Falun, 18 mars  – Västerås, 19 mars

Se hela föreläsningen på urskola.se»

urskola.se Föreläsning om tjejer och adhd

Pin It on Pinterest

Share This