Fantastisk höst-avslutning på föreläsningen Flickor med adhd. Malmö – ni är ju makalösa, vilka fantastiska åhörare. Jag fick en sådan oerhörd energi av er. All kärlek tillbaka.
Och trots att det var felbeställt antal fika, som styrdes upp lite snabbt, så verkade ni så nöjda. Och jag tar med mig att påminna konferenspersonal om olika sorters juicer och frukter, för de som är allergiska. Och att dubbelkolla rätt antal innan jag börjar föreläsa.

Några röster från igår: ”fantastiskt och berörande” , ”så skönt att få komma hit och känna igen sig och känna att man inte är ensam som förälder”, ”du ger mig hopp inför framtiden, nu vet vi mer om diagnosen och nu kan vi börja jobba”, ” tack för en fantastisk kväll”, ”varför får inte alla skolor höra det här?”, ”jag känner äntligen hopp”, ”sluta aldrig göra det här”, ”vilken tur att jag orkade komma ifrån ikväll”, ”det kändes som att du pratade om vår familj”, ”jag älskar att du blandar både det tuffa och det positiva”.

Länk till adhd-symtom i småbarnsåldern»

Länk till adhd-symtom i mellanstadieåldern»

Länk till adhd-symtom i tonåren»

Länk till Linnéas tips»

Länk till tidigare föreläsningar»

Några slides från igår. Hör av dig om du vill ha en pdf-fil: hello@mrshyper.se

Pin It on Pinterest

Share This