Tack! alla som kom och lyssnade. Vilka underbara åhörare jag fått chansen att få möta under kvällen.

Det började dock lite väl spännande på väg till föreläsningen. Motorn skar sig precis när jag laddade upp på påfarten till motorvägen vid Bro. Ja, det var den bilen det. Patrik fick skyndsamt komma och ge mig en bil för att sedan invänta bärgning. Jag hann fram. Jag hann tom äta lite innan.

Här kommer några länkar till det jag pratade om och tipsade om under kvällen:

Boken
• Flickor med ADHD (hos adlibris,
men du kan säkert låna på ditt bibliotek
Skoltips för klassrum och lärare, sid 205 och 207 bla. Mycket bra finns i den boken.

Pålagringar
• – vad som kan hända om man inte får rätt stöd när man har ADHD»

Flickors symtom i olika åldrar
• Spädbarns- och småbarnsåldern»
• Låg- och mellanstadiet»
• I och under tonåren»

3 former av ADHD – webb» 

3 former av ADHD – facebook»

OCH – glöm inte:

Pin It on Pinterest

Share This